Daniel Radeta: HDZ se ne može pomiriti činjenicom kako su im kandidati obznanjeni iz Šibenika

Daniel Radeta, predsjednik SDP-a Zadar uputio je priopćenje pod naslovom HDZ se ne može pomiriti činjenicom kako su im kandidati obznanjeni iz Šibenika, kojeg prenosimo u cijelosti:

Izgleda da su se neki paraziti prepoznali u mom facebook statusu i posvetili mi priopćenje za medije koje i ovoga puta nitko nije potpisao.

Jadno. Bezidejno. Patetično. Vjerojatno se u HDZ-u i dalje ne mogu pomiriti činjenicom kako su im kandidati za Zadar obznanjeni iz Šibenika. Čudi me jedino što su tekst pročitali više puta, jer se toliko puta farba tunel, a kad se tekst pročita nekoliko puta, onda se tekst valjda i shvati.

Sve i da jesmo čitači brojila, ilegalni dizači dronova i grafiteri, makar smo zadarski čitači, letači i grafiteri. HDZ u Zadru više ne postoji jer nije u stanju samostalno donositi odluke. Odluke im priopćava Plenković i to dok gostuje u Šibeniku.

Razumijem i zašto pišu ovakva bezidejna i patetična priopćenja. To im je zadnja aktivnost koju samostalno mogu izvršiti. Tekst samo po sebi nije kvalitetan, no svakako preporučujem da nastave pisati. Meni neće smetati, a njima će definitivno pomoći, barem podsvjesno, jer svaki novi status HDZ-a je prilika da zaborave koliko ih je Plenković ponizio, poručio je Radeta.