Helena Mikulandra nova predsjednica FM SDP-a Zadar

Helena Mikulandra izabrana je za novu predsjednicu Foruma mladih GO SDP-a Zadar na XI. izbornoj konvenciji tog foruma. Mikulandra je dosad bila potpredsjednica Foruma mladih Zadar, a također je i aktualna članica predsjedništva Foruma mladih Hrvatske.

Za potpredsjednike zadarske organizacije izabrani su Sandro Lovrinović i Marko Topić. Za novi saziv Gradskog odbora izabrani su Patricija Novoselović, Vladimir Bulić, Mate Jukić, Krste Gašperov i Ivan Vincek.

Nova predsjednica Foruma mladih SDP-a Zadar Helena Mikulandra zahvalila se svim članovima i delegatima na ukazanom povjerenju te čestitala izabranima.

– Forum je mjesto progresivnih ideja, mjesto u kojem se treba boriti za obespravljene te pritom staviti naglasak i na radnike. Sljedećem sazivu fokus mora biti u upozoravanju na nezavidan položaj mladih ljudi na tržištu rada, rješavanje stambenog pitanja mladih i dugoročnog najma te pronalazak rješenja i stavljanja u fokus javnosti problematike mladih. Mladi moraju biti korektiv društva te upozoravati i djelovati po pitanju lokalnih problema, istaknula je Mikulandra dodajući da će, ako iz grada Zadra odu mladi, ubrzo ostati samo problemi.