RASPAD HDZ-a NA SVIM RAZINAMA, ODBIJENA KANDIDATURA HDZ-A ZA SAVJET MLADIH

Prije samo nekoliko dana kao član Odbora za imenovanje svjedočio sam totalnom rasulu unutar HDZ-a. Na posljednjoj održanoj sjednici osobno sam morao držati kvorum kako bi se sjednica uopće mogla i održati, kazao je Daniel Radeta.

S obzirom na to da se radilo o Savjetu mladih Grada Zadra, odlučio sam ostati i podržati postupak izbora, jer smatram kako bi savjet kao takav trebao biti izuzetno bitan za razvoj novih i kreativnih ideja od strane mladih ljudi koji se na ovaj način žele aktivirati u političkom životu našeg grada.

Interesantno, jedna kandidatura od njih ukupno 16 je morala biti odbijena, a to ni manje ni više nego kandidatura HDZ-a. Komisija je utvrdila kako kandidatkinje iz redova HDZ-a nemaju prebivalište u Zadru (Andrijana Dukić i Andrijana Rogić) i samim time njihove prijave su odbačene.

Dakle, u sljedećem sazivu Savjeta mladih Grada Zadra, HDZ neće imati svoje predstavnike. Očito je da HDZ više nije u stanju ispuniti i one najosnovnije uvjete natječaja.

Ovo je samo još jedan dokaz kako je nebriga vladajućih prema mladima u našem gradu jednaka njihovoj prijavi koja odbačena.

Član Odbora za imenovanje Grada Zadra,

Daniel Radeta